“Të Njohim Krishtin & Ta bëjmë Krishtin të Njohur!”

Kisha e Reformuar Durrës është një bashkësi besimtarësh të Krishterë të cilët duan, adhurojnë dhe i shërbejnë Perëndisë Triune në emër të Zotit Jezus Krisht pasi ishte Ai i pari që na deshi ne. Për këtë arsye ne ekzistojmë për lavdinë e Perëndisë dhe për të ofruar dhe shtrirë fuqinë transformuese të Ungjillit të Perëndisë në këtë qytet dhe kudo. Ne jemi një Kishë e Krishterë, Ungjillore apo Protestante e Reformuar. Lexo më tej se kush jemi…

Kalendari i Aktiviteteve Javore

Aktivitetet e së Dielës

10:00 Shërbimi i Adhurimit
18:00 Shërbimi i Adhurimit

Aktivitetet e së Mërkurës

18:00 Studimi i Biblës dhe Koha e Lutjes
19:00 Darka e Përbashkët

Aktivitetet e së Premtes

17:30 Takimi i Grave (çdo dy javë)


Audio-mesazhi i Javës

23-1Thesalonikasve-5_4-8-Te Gatshem per Krishtin Mesazhi Biblik: Podkasti i Kishës së Reformuar Ungjillore Durrës


Programi i Shërbeses së Adhurimit


Artikuj të Fundit

Doksologjia

Kompozitori:Louis Bourgeois (1551)Metri:8.8.8.8Burimi:Genevan Psalter, 1551Teksti:Thomas Ken (1674) Lavd’ Zotit, me bekime plot, gjith’ ju krijesa këtu posht’ gjith’ ju turma në qiell lart, Lavd’ Atit, Bir’t dhe…

Lexo më tej…

GLORIA PATRI

Kompozitori:C. Meineke (1782-1850)Teksti:Shekulli 2, anonim Lavdia qoft’ për Atin, dhe për të Bir’, dhe për Frymën e Shenjt’. Siç ka qen’ dhe prej fillimit ësht’…

Lexo më tej…

O Zot, shpresa jon’ keni qenë

KompozitorWilliam CroftTekstiIsaac WattsMetri8.6.8.6 (C.M.) O Zot, shpresa jon’ keni qenë,  do’t jeni përgjithmonë, streha që mbron nga stuhia dhe përjet’sia jonë. Nën hijen e Fronit…

Lexo më tej…

Merrma jetën se ta lë

Merrma jetën se ta lë, ta kushtoj Ty Zot atë. Merrmë çdo çast e çdo dit’, le t’vërshojn’ ato n’lavdi (x2). Merrmi duart m’i lëviz…

Lexo më tej…

Po ngarkohet…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Transmetimi i Sherbeses se Adhurimit LIVE

Nëse dritarja e Youtube nuk shihet aktive, atëhere do të jemi duke transmetuar vetëm në formatin audio nga platforma e Podbean. Në këtë rast përdorni adresën e mëposhtme për të na ndjekur në kohë reale.

https://www.podbean.com/lsw/Yeea2TxYugY?lsid=x6MOeC7gupo


Navigoni drejt nesh me Google Maps