GLORIA PATRI

Kompozitori:C. Meineke (1782-1850)
Teksti:Shekulli 2, anonim

Lavdia qoft’ për Atin,

dhe për të Bir’,

dhe për Frymën e Shenjt’.

Siç ka qen’ dhe prej fillimit

ësht’ tash, e gjithmon’ mbetet

bot’ e pafund,

amen, amen.

https://hymnary.org/media/fetch/136490

Këtë e pëlqejnë %d blogues: