O Zot, shpresa jon’ keni qenë

O Zot, shpresa jon’ keni qenë

KompozitorWilliam Croft
TekstiIsaac Watts
Metri8.6.8.6 (C.M.)

O Zot, shpresa jon’ keni qenë,  do’t jeni përgjithmonë,

streha që mbron nga stuhia dhe përjet’sia jonë.

Nën hijen e Fronit qëndron, kombi yt i sigurt;

Vetëm Krahu Juaj o Zot, mjafton për mbrojtjen tonë.

Përpara se malet t’ishin, a toka t’merrte formë,

nga përjet’sia ishit Zot, do’t jeni përgjithmonë.

Një mijë vjet për syt’ e Tu jan’ si të gdhish një natë,

si një ëndërr që zhduket shpejt kur dielli ngrihet lart.

O Zot, shpresa jon’ keni qenë, do’t jeni përgjithmonë,

ji mbrojtja jon’ këtu në tok’ e përjet’sia jonë.

Një mendim mbi “O Zot, shpresa jon’ keni qenë

Komentet janë mbyllur.