Doksologjia

Doksologjia

Kompozitori:Louis Bourgeois (1551)
Metri:8.8.8.8
Burimi:Genevan Psalter
, 1551
Teksti:Thomas Ken (1674)

Lavd’ Zotit, me bekime plot,

gjith’ ju krijesa këtu posht’

gjith’ ju turma në qiell lart,

Lavd’ Atit, Bir’t dhe Frymës Shenjt.

Amen.

https://hymnary.org/media/fetch/225724

Një mendim mbi “Doksologjia

Komentet janë mbyllur.